kedvezményes jegyek és parkolás

2018.07.14. 08:30

Hasznos infók a FEZEN-ről

Hamarosan, július 25-én kezdődik és 28-ig tart a FEZEN Fesztivál. Néhány közérdekűbb tudnivaló következik.

Bokros Judit

A FEZEN törzsközönsége és a friss érdeklődők már készülhetnek, hiszen alig két hét múlva elstartol Fehérvár legnagyobb könnyűzenei eseménysorozata. A szervezés kapcsán megtudtuk: néhány környékbeli utca (Mártírok útja, Fűtőház, Ifjúság, Dobó, Gyár, Zrínyi és Toldi utcák) lakói, akik a korábbi években kedvezményes jegyekhez juthattak lakcímkártyájuk és személyi igazolványuk felmutatásával, idén is olcsóbban léphetnek be a fesztiválra, a zajterhelés miatti kárpótlásként. Fesztiválnaponként egy napijegy jár. Az érintettek a FEZEN honlapján, űrlapon regisztrálhatnak, a jegyek pedig július 16-24-ig vehetők át a Petőfi Kultúrtanszéken, regisztráció után.

Ami a bejutást illeti, gyalog ugyan most is át lehet majd kelni a Mártírok útja felőli felüljárón, ám a szervezők azt szeretnék, ha a közönség inkább az Új Váralja soron található főbejáratot használná. Itt van autós közlekedés, irányított parkolás fizetős helyen. Ingyen parkolni a környéken a kórháznál, a bevásárlóközpontoknál javasolt.

Sátorozni csak külön megváltott kempingjeggyel szabad, egy jegy egy kétszemélyes sátorhelyre érvényes.

A programhelyszíneknél a tavalyinál bővebb a kínálat, lesz ugyanis helye a napközbeni aktivitást ösztönző elfoglaltságoknak, valamint a Fonó Budai Zeneházzal kötött együttműködésnek köszönhetően működik Fonó sátor is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában