Gál Gabriellával

2018.07.01. 08:00

Egy klub Kislángon a babáknak és mamáknak

A kislángi művelődési ház havonta egyszer a baba-mama klubnak is otthont ad. Az e havi alkalom azonban különbözött az eddig megszokottaktól.

Szanyi-Nagy Judit

A védőnő Kislángot és Mátyásdombot látja el immár harminchárom éve

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A közelmúltban lapunkban is olvashattak arról, hogy a kislángi védőnő, Gál Gabriella lett az év védőnője kistelepülés kategóriában. Részint ez alkalomból alaposan meglepték őt a helyi édesanyák.

‒ Egyáltalán nem számítottam rá! ‒ mondja nevetve Gabriella, majd lelkesen mesél az eseményről: kiderül, hogy az Izing Nikoletta főszervezésével megvalósult eseményen köszöntőt mondott Berta Edina jegyző, volt énekes műsor, és a díjazottat még egy tortával is meglepték. Mint fogalmaz, az ünnepséget nem lehetett sírás nélkül kibírni, most is alig találja a szavakat. Az „átlagos” baba-mama klubban a helyi óvónő szokott foglalkozásokat tartani, de az sem ritka, hogy meghívott előadók beszélnek bizonyos témákról. Mint Gabriella mondja, igazából nem is ő, hanem az anyukák éltetik a klubot, leginkább ők vesznek részt a szervezésben. Már javában készülnek a júliusi alkalomra, de nagyobb eseményként augusztusban a szoptatás világnapjához kapcsolódóan is rendeznek majd találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában