Táncoló cipellők

2018.06.26. 08:00

Születésnapot ünnepelt a mátyásdombi Princess Tánc-Sport Egyesület

Zenével és élettel telt meg a napokban a mátyásdombi faluközpont, ahol még ülve is járt az emberek lába.

Szanyi-Nagy Judit

A fellépők görögországi útfelajánlást is kaptak három vagy tíz főre szólóan

Fotó: Jakab Róbert

Bár harmadik születésnapját ünnepelte a mátyásdombi Princess Tánc-Sport Egyesület tagsága, még „csak” második tánckavalkádjukat rendezték meg. De azt legalább olyan nagy sikerrel, mint az elsőt.

‒ Túl a nagy nap izgalmain úgy érzem, minden úgy zajlott, ahogyan terveztük ‒ értékelte a tánckavalkádot a főszervező, s egyben az egyesület vezetője, Dudás Patrícia.

Mint az oktató elmondta, a rendezvényre végül néptáncos ajkaiak, modern táncot bemutató seregélyesiek és talajtornázó lepsényiek is érkeztek, de a mátyásdombi látvány- és showtáncos fiatalok mellett ‒ szólóban és Patríciával közös duóban ‒ a polgárdi Maschek Evelin is bemutatkozott, modern kortárs kategóriában. Sőt, Budapestről a településre látogatott a Rocky Monday Egyesület vezetője, Gulya István Mikey is, aki egyedül hiphopra, a helyi vezetővel közösen pedig rock’n’rollra ropta.

A fellépők görögországi útfelajánlást is kaptak három vagy tíz főre szólóan
Fotó: Jakab Róbert

‒ Idén a táncosok oklevelet és születésnapi tortát is kaptak, de a süteménnyel a szülők egész éves munkáját is megköszöntük. Sőt, az aktív gondviselők, elnökségi tagok munkáját oklevéllel is elismertük ‒ mesélte Patrícia.

Újdonságként az év táncosa díjat is átadták, melyet az Ariel csoportból Takács Kitti, a Bellák közül pedig Kovács Petra Alexa vehetett át. A díjjal céljuk, hogy minél nagyobb aktivitásra ösztönözzék a táncosokat: a két lány a táncba és a csoportba fektetett munkája, hozzáállása, szorgalma alapján kapta az elismerést. A támogatójegyből közel 100 ezer forint folyt be, melyet valószínűleg a római fellépésük szállásfoglalásához használnak fel. A rendezvényen Németh Gábor volt a műsorvezető, Borbély Jocó pedig a DJ és a technikus szerepét töltötte be. Patrícia köszönetet mondott a támogatóknak, a varrónőknek, Tilhof István polgármesternek és az önkormányzatnak egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában