Nagy tetszést aratott a helyi tánccsoport a falunapon

2018.06.11. 16:03

Sörivó verseny is volt Mecséren

Jó hangulatú falunapot tartottak szombaton Balinka mecséri településrészén. Több versenyt is rendeztek.

B. Kiss László

A főzőverseny győztes csapatának két tagja: Hajba Ottóné (jobbra) és Hajba Mónika (balra) Fotó: Önkormányzat

A délelőtti eső ellenére mindenki kitartónak bizonyult a főzőversenyen, s mire az étkek elkészültek, addigra az idő is megjavult. A fakanálforgatót Hajba Bá' csapata nyerte. Rendeztek aszfaltrajz versenyt is, itt a helyezések az alábbiak szerint alakultak.

Az első Galló Eszter, a második Erdélyi Barnus, a harmadik Prisznyák Emőke lett. Az íjász versenyen a felnőttek közt Baumann László, a gyerekek között Schmidt Zsombor diadalmaskodott. A sörivó versenyt Holbik István nyerte.

A főzőverseny győztes csapatának két tagja: Hajba Ottóné (jobbra) és Hajba Mónika (balra) Fotó: Önkormányzat

A délutáni programokra sokan voltak kíváncsiak, nagy népszerűségnek örvendett a helyi Balinka Fitt Dance tánccsoport, jó hangulatot teremtett Csocsesz és az Új Fiesta, a bálon pedig késő éjjelig sokan ropták a táncot. Nagy népszerűségnek örvendett a Lufibohóc, aki bármit hajtogatott mindenkinek lufiból, és sokan jelentkeztek arcfestésre is – tájékoztatta lapunkat Wéninger László polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában