Virággal, zenével és szép szavakkal

2018.06.29. 07:30

Pedagógusokat ünnepeltek a cecei iskolában

Pedagógusokat köszöntöttek az Illyés Gyula Általános Iskolában. Csőgör Katalin gyémántdiplomáját, Csákvári Györgyné aranydiplomáját vette át az ünnepségen.

Sz. Várady Katalin, V. Varga József

A kitüntetett cecei pedagógusok: Borostyán Istvánné (b), Nagy Ferencné, Nyikosné Domján Mária, Csőgör Katalin és Csákvári Györgyné

Fotó: Sz. Várady Katalin

A pedagógusünnepen Király László igazgató köszöntötte az egybegyűlt pedagógusokat, a diákok nevében Pordán Nikoletta csatlakozott a köszöntőhöz, majd Szalai Anna zongorázott és Tolnai Vanda szavalt. Csőgör Katalin tanítónő gyémántdiplomáját vehette át, annak emlékére, hogy 60 évvel ezelőtt kapta meg oklevelét a székesfehérvári Vasvári Pál Tanítóképzőben. Kati néni 39 évet töltött a pedagóguspályán, és szolgálta a Cecei Általános Iskolát. Csákvári Györgyné aranydiplomáját vette át, ő 50 évvel ezelőtt végzett tanítóként az Esztergomi Tanítóképző Főiskolán. Éva néni 36 évet dolgozott pedagógusként, amelyből 30 évig szolgálta a Vajtai Általános Iskolát.

A kitüntetett cecei pedagógusok: Borostyán Istvánné (b), Nagy Ferencné, Nyikosné Domján Mária, Csőgör Katalin és Csákvári Györgyné
Fotó: Sz. Várady Katalin

Az ünnepség következő részében az intézményvezető a tavaly nyugdíjba vonult kollégáknak adta át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet a sok éves fáradságos munkájuk elismeréseként. Negyvenévnyi, pedagóguspályán eltöltött munkájáért Nyikosné Domján Mária, Nagy Ferencné és Borostyán Istvánné vette át a szolgálati emlékérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában