Napraforgó Művészeti Modell Óvoda

2018.06.03. 13:00

Ez a hét a gyermekekről szólt a sárosdi oviban

Ez a hét a sárosdi Napraforgó Művészeti Modell Óvodában gyermekhét volt, ami nem mást jelentett, mint hogy mindennap elvárták a szülőket is a kicsikkel együtt a játékos, közös programokra.

Sági Zoltán

Erős apukezek vigyázzák a kicsiket

Fotó: a szerző

A szülőket is közös játékra invitáló óvodai hét hozzávetőleg két évtizedes múlttal rendelkezik Sárosdon, amelynek iniciátora, Gazsi Lászlóné intézményvezető maga már több mint harminc éve dolgozik a tágas, remek adottságú oviban.

Erős apukezek vigyázzák a kicsiket
Fotó: a szerző

A családi hét pénteki zárórendezvénye a sárosdi Roma Dance együttes fellépésével vette kezdetét, majd a gyerekek és a szülők önfeledt, közös sokasága az óvoda udvarát megtöltve és az ovis csoportok szerint elrendeződve csapatjátékokban mérte össze tudását. Volt gyerekcipelés akadálypályán – homlokráncolva koncentráló apukákkal –, horgászat a nagy kék medencében, illetve ismerkedés a faketrecbe zárt tombola főnyereménnyel: a két báránykával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában