cél a jótékonyság

2018.05.12. 17:23

Nagyok a kicsikért – fesztivál a Haleszban

Mondhatni, immáron hagyománnyá vált a Nagyok a kicsikért fesztivál a Halesz parkban, amelyet ezúttal is e szép májusi szombaton tartottak, illetve tartanak a - meglehetősen nagy és erős - szervezők. A cél mindig valami jótékonyság. 

S. Töttő Rita

A Solti Bikák ellen küzd a szülészeti osztály, Hagymásy László főorvossal egyetemben

Fotó: S. Töttő Rita/ Fejér Megyei Hírlap

Tudjuk, a szó, hogy „cuki”, elég divatos és giccses, de ezúttal tényleg cukik voltak azok a nagy és erős „Solti bikák” és társaik, akik szombaton délelőtt hagyták nyerni a gyerekeket (na jó, és a kórház szülészeti részlegét) a kötélhúzásban a Nagyok a kicsikért fesztivál egyik programján.

A Solti Bikák ellen küzd a szülészeti osztály, Hagymásy László főorvossal egyetemben
Fotós: S. Töttő Rita/ Fejér Megyei Hírlap

A rendezvény idén is jótékonysági célokat szolgál: az összegyűlt támogatást a szervezők a Fejér Megyei Nőkért és Újszülöttekért Alapítványnak ajánlották fel. Hát ezért is volt ott csapatával Hagymásy László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészet-nőgyógyászatának osztályvezető főorvosa is, aki teljes erőbedobással igyekezte megbontani az óriások nem kicsi erőfölényét a kötélhúzáson. Akik között egyébként akadt több szoknyás fickó is – nem véletlenül. A skót felföldi játékokat nyilván autentikusan csak így lehetett játszani. A közeli mentőállomás munkatársai sem maradhattak ki a programokból: ők bemutatót tartottak, a szintén szombaton „Haleszozó” Critical Mass Székesfehérvár szervezői pedig rendre feltűntek egy-egy Nagyok a kicsikért fesztiválprogram során. A nap sztárvendége ezúttal Curtis volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában