Közbiztonság, orvosi ügyelet, tűzvédelem

2018.05.15. 10:35

Felújítják a sárbogárdi-töbörzsöki óvoda tetejét

A képviselő-testület legutóbbi ülésén beszámoló hangzott el a város közbiztonsági helyzetéről, valamint részletek a rendőrkapitányság tevékenységéről.

V. Varga József

A testület pénteken ülésezett Fotó: Hargitai-Kiss Virág

Budavári Árpád rendőr ezredes, rendőrkapitány a bűnügyi és közbiztonsági helyzetről szólva elmondta, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2017-ben a rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma 721 volt, melyből a városban 350 bűncselekményt követtek el. Emelkedett a kifosztások, a zsarolások, a rongálások és a járműlopások száma.

A grémium áttekintette a járó- és fekvőbeteg szakellátás közötti munkakapcsolatot, beszámoló hangzott el a központi orvosi ügyelet működéséről, a hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzvédelmi tevékenységéről, valamint a helyi menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közszolgáltatásról.

A testület pénteken ülésezett Fotó: Hargitai-Kiss Virág

Részletes tájékoztatást adtak a képviselőknek az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról, a Hársfavirág Bölcsőde működéséről, az előirányzatok és a tartalék alakulásáról, a környezet állapotáról, valamint a település környezetvédelmi helyzetéről, ezenkívül pályázatot nyújtottak be a Zengő Óvoda töbörzsöki telephelyének tetőfelújítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában