Az integráció jegyében

2018.05.18. 07:30

Egészségnap érzékenyítő foglalkozással Polgárdiban

A nyílt egészségnapon, csütörtökön, az integrált szociális intézmény negyedik alkalommal tárta ki kapuit a külső látogatók előtt.

V. Varga József

Az enyingi fúvósok, Demény István (b)vezetésével

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény polgárdi telephelyén hagyományteremtő módon indult útjára 2015-ben az egészséghét programsorozata. Amint Farkas Judit telephelyvezető elmondta lapunknak: az otthon fogyatékkal élő lakóinak napjait számos módon tudták megszínesíteni ezen a héten,a csütörtöki nyílt egészségnap pedig a társadalmi elfogadás és az integráció jegyében zajlott. Érkeztek látogatók, segítők a környező településekről, a diákok pedig önkéntesmunkán vettek részt.

Az enyingi fúvósok, Demény István (b)vezetésével
Fotós: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A programok között kézművesfoglalkozás, egészségfa, ability, mezítlábas park, relaxációs tréning, egészséges táplálkozásról bemutató szerepelt. A műsorban felléptek az enyingi Tinódi református iskola fúvósai és dobosai, a helyi Iparkodók táncosai, a fehérvári Vörösmarty iskola néptáncosai, koncertet adott a Bíborszívegyüttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában