nagylóki kempósok

2018.04.27. 08:00

Viktória és Daniella csillogó vb-érmei

A portugáliai kempo-világbajnokságon elsöprő sikerrel szerepeltek a magyar válogatott tagjai: 37 arany-, 27 ezüst- és 21 bronzérmet szereztek. Az éremtáblázaton a 4. helyen végeztek.

V. Varga József

Koncz Viktória (b) és Tóth Daniella Fotó: Szelfi

A Sárosdi Kempo Sportegyesületet, ezen belül a nagylóki csapatot két kempós képviselte a világversenyen – számolt be az eredményekről az egyesület két vezetőedzője, Koncz Gábor és Kordás István. Tóth Daniella (Nagylók) eredményei, ezüstérem: gi földharc és no gi földharc; bronzérem: önvédelem, light kick és semi wac.

Koncz Viktória (b) és Tóth Daniella Fotó: Szelfi

Daniella nagylóki edzései mellett a sárbogárdi és a sárosdi csapat edzésein is készül folyamatosan. Koncz Viktória – a nagylóki csapat edzője – eredményei, aranyérem: stop semi contact és gi földharc; bronzérem: formagyakorlat és zenés formagyakorlat. A sárosdiak világbajnoka az idén sajnos nem kapott támogatást az országos szövetségtől, így önköltségen vett részt a játékokon. Viktória a nagylóki edzéseken kívül a gyöngyösi csapattal készült a vb-re, mivel Gyöngyösön él már néhány éve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában