Ideiglenes megálló

2018.04.25. 16:56

Útfelújítás miatt kihagynak egy megállót a Homoksoron helyi buszok

Ideiglenes megállóhelyet hoznak létre Székesfehérváron a Homoksoron, a Csíkvári úti forgalomkorlátozás miatt május 2-tól visszavonásig.

feol.hu

A 43-as és a 44-es buszok, amelyek szintén a kórházhoz való eljutást segítik, lakossági kérésre megmaradtak, novembertől pedig a 40 és a 41 jelzésű vonalak is hasonló célt szolgálnak (lásd térképünkön)

Fotó: Koppán Viktor Dávid

A KNYKK Zrt. portálunkhoz eljuttatott közleményében írta: ideiglenes megállóhelyet hoznak létre a Homoksoron. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Székesfehérváron a Csíkvári út forgalomkorlátozása miatt terelő útvonalon közlekedő „11”, „11A”, „40”, valamint „41”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok számára a kimaradt Stadion elnevezésű megállóhely helyett ideiglenes megállóhely kerül kijelölésre a Homoksoron.

A városból kifele irányába közlekedő autóbuszok számára a Homoksor 45-46. sz. ház előtt.

A városközpont irányába közlekedő autóbuszok számára a Homoksor és Dr. Serényi Antal u. csatlakozás előtt (Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. kerítése oldalában).

Az ideiglenes megállóhely május 2-án – szerdán – 8.00 órától visszavonásig üzemel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában