Választás 2018

2018.04.10. 11:30

Egyéni jelöltként Tessely Zoltán kapta a legtöbb szavazatot

A harmadik választási ciklusban kapott felhatalmazást a folytatásra Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos. Fejér megyében egyéni jelöltként a legtöbb szavazatot kapta, 27 334 voksot.

Zsohár Melinda

Tessely Zoltán Fejér megyében egyéni jelöltként a legtöbb szavazatot kapta, 27 334 voksot

A Fejér megyei 3-as választókerületben (Bicske központtal) a többi megyei kerülethez képest a részvétel is a legmagasabb volt. A szavazásra jogosultak száma is itt a legmagasabb, de nem annyival, mint amennyivel több voks született.

– Még soha nem szavaztak annyian rám, mint most, nagyon köszönöm a választóknak – mondta Tessely Zoltán, s gratulált a szintén mandátumot szerzett Fejér megyei képviselőtársainak.

Tessely Zoltán Fejér megyében egyéni jelöltként a legtöbb szavazatot kapta, 27 334 voksot

– A számok alapján olyanok is megtiszteltek bizalmukkal, akik korábban nem, s ez megerősít, hogy folytassam tevékenységemet. Sokan, egyre többen vagyunk. Van, aki ezt a munkát a rendszerváltás előtt, más a rendszerváltás idején kezdte el, ismét más a kormányváltások idején, s vannak, akik később csatlakoztak hozzánk. Így erősödtünk évről évre, lépésről lépésre. Sokat dolgoztunk, sok sikert értünk el – ez büszkeséggel tölthet el mindnyájunkat. De őszintén be kell vallanunk, hogy olyan sok munkát ilyen rövid idő alatt, mint az elmúlt választási kampányban végeztünk, még sohasem – foglalta össze röviden az utóbbi hónapok, hetek történéseit.

– Mi, akik hittünk és hiszünk a demokratikus intézményekben, újabb megerősítést kaptunk, hogy az elvégzett munkának van értelme. Kétségkívül megkérdőjelezhetetlen a választói szándék, amely olyan politikusokba fektette a bizalmát, akiknek hazánk, Magyarország az első. Öröm, hogy újra felhatalmazást kaptunk a munka folytatásához, s ez a határozott kiállás egyben erőt ad nekünk. Köszönöm!

Az újabb képviselői felhatalmazás Tessely Zoltánnak azt is jelenti, hogy a fejlesztésekkel jó irányt szabtak a körzetben. Számos beruházás történt, s van, amit csak megkezdeni sikerült, illetve a tervek készültek el.

– Elhárult a veszély, hogy Bicskén ismét megnyíljon a menekültállomás, s hogy az üres laktanyákba migránsokat telepítsenek. A Velencei-tó partfalának építése nagy kihívás, sok pénzt igényel, s nagy álom, hogy Velence városa egyetemi sportvárossá váljon. Martonvásárra terveztük az agrárkutató bázist, jelentős lépéseket tettünk, de messze a megvalósítás vége. S szinte minden településen születtek jogos igények, amelyekhez új forrásokat kell találnunk. A váli Ürményi-kastélyt megvette az állam a tulajdonosától, a felújítás tetemes összeg lesz. Következik a bicskei nagyállomás, a közlekedési csomópont kialakítása, az etyeki program folytatása, sorolhatnám. A Pannónia Szíve turisztikai programunk száz fejlesztési elképzelést tartalmaz. Részint elölről kezdünk mindent az új mandátummal, részint folytatjuk a megkezdett munkát. Erre kaptunk felhatalmazást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában