Általános iskolások médiaversenye

2018.04.10. 07:15

Ladik: Lapot a diákoknak!

Kreativitás, újságkészítés és sok izgalmas kaland várja azokat az általános iskolás csapatokat, amelyek jelentkeznek az idei médiavetélkedőre, a Ladikra!

S. Töttő Rita

Minden évben általános iskolások versengenek

Fotó: FMH-archív

A média iránt érdeklődő fiatalok számára hirdeti meg idén is a Fejér Megyei Hírlap a Ladik médiavetélkedőt. A versenyt általános iskolás, 7–8. osztályos diákok számára szervezzük. A lapban már találkozhattak az olvasók az első forduló totójával, amelyet visszaküldve várunk a diákcsapatoktól!

A legjobban teljesítő öt csapat a harmadik fordulóban, a megyei döntőn mérheti össze tudását, amelynek győztese a régiós döntőn mérkőzhet meg az első helyezettnek járó 100 ezer forint értékű nyereményért, valamint az iskolának járó 50 ezer forint értékű ajándékért.

Minden évben általános iskolások versengenek
Fotós: FMH-archív

A régiós döntőn öt megye legjobb csapata verseng majd a fődíjért. A totó beküldésének határideje április 18., tehát már nincs sok idő a kérdések átgondolására!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában