Önfeledt szórakozás

2018.04.11. 08:30

Etyeki piknik lesz a hétvégén népi játszótérrel és ínyencségekkel

Valami régi, valami új. Az etyeki Újhegyen tavaszi piknikre várják a vendégeket a hétvégén.

Zsohár Melinda

Fotó: Szabó Erika

Mindkét napon főzőversenyt hirdetett a Gasztrosétányra a piknik-alapító, Rókusfalvy Pál. Étel-ital, helyi termékek és kézművesek gondoskodnak a változatos programokról.

Szinte minden pincében egyedi kínálatot alakítottak ki, egyre sajátosabb kulináris arculattal a Gasztrosétányon. A hajdani etyeki fesztiválok értékeinek megőrzésével családiasabb hangulatban, megújult tematikával jelentkezik április 14-15- én a tavaszi etyeki piknik. A Piknik ligetben népi játékokból állítanak össze játszóteret és pónilovaglásra hívják a gyerekeket. A tradicionális ételek és

borok mellett újragondolt gasztronómiai különlegességek, helyi és vendégborászok borai, pezsgő és sör is szerepel a kínálatban.

Fotós: Szabó Erika

Erdélyi és délvidéki ízek, desszertek és gyümölcslevek egészítik ki a szőlőhegyi étel- és itallapokat. A Pannónia szíve turisztikai program beruházással a hagyományt ötvözték a mai igényekhez is igazodva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában