STOP

2018.04.05. 14:29

A Megyenap miatt forgalomkorlátozás lesz Fehérváron

Április 6-án, pénteken Székesfehérváron rendezik meg a Megyenapot és a Megyekorzót. A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata szervezésében megvalósuló programhoz kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozások lesz érvényben.

ÖKK

Forrás: Pixabay

Forgalomkorlátozás lesz a Szent István tér teljes területén, azaz a Budai út és a Petőfi Sándor utca közötti útszakasz kijelölt várakozó helyei, valamint a Papi Otthon mögötti teljes átkötő útszakasz, a Fejér Megyei Önkormányzat előtti parkoló és a parkosított területek 2018. április 6-án, pénteken 08.00 órától 20.00 óráig lezárásra kerülnek.

Parkolni nem lehet a területen, de a Budai út és a Petőfi Sándor utca közötti útszakasz átmenő forgalma folyamatosan biztosított lesz. A Belvárost az erre az időszakra kétirányúsított Petőfi Sándor utcán át lehet elhagyni.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2018. április 6-án az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Székesfehérvár területén:

  • teljes szélességében lezárásra kerül 6 órától 20 óráig a Lakatos utca,
  • lezárásra kerül továbbá 15 órától 20 óráig a Várkörút, a Kígyó utcától a Rákóczi utcai körforgalomig (a forgalomkorlátozás csak a Várkörút Rákóczi utca irányába vezető oldalát érinti).
  • A lezárással érintett utcákat csak gyalogosan lehet majd megközelíteni. Kérjük a gépkocsivezetőket, hogy járműveiket már a forgalomkorlátozások bevezetését megelőzően helyezzék a lezárt területen kívül eső utcákba!

    A közlekedők figyelmét és türelmét kérik pénteken!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában