ünnepi munkarend

2018.03.26. 08:39

Így módosulnak Fejér megye hulladékszállítási időpontjai a húsvéti hétvégén

A hosszú hétvégék során mindig rengeteg háztartási hulladék halmozódik fel, ezért nem mindegy, hogy mikor szállítják el. Tekintse meg, Fejér megyében milyen változások lesznek a szemétszállításban!

Tringli Alexa

A Depónia tájékoztatása szerint a hulladékszállítás időpontja március 30-án, pénteken változatlan! Március 31-én, szombaton és április 2-án, hétfőn nem végeznek szállítást, így az április másodikai, hétfői hulladékszállításokat április 1-én, azaz vasárnap teljesítik. A cég munkatársai kérik a lakosságot, hogy hulladéktartó kukáikat reggel 6 óráig helyezzék ki pénteken és vasárnap is.

Bicske város honlapja szerint a Zöld Bicske Nonprofit Kft. a kommunális hulladék begyűjtését a település érintett területén április másodika (hétfő) helyett március 31-én, szombaton végzi.

A Vertikál Zrt. honlapján olvasható, hogy Polgárdi térségben a következő településeken kell változásra készülni:

Úrhidán szombaton, március 31-én szállítják el a szemetet az április másodikai hétfő helyett, míg Fülén és Sárszentmihályon pénteken, március 30-án szállítják a hétfői szemetet.

Az alábbi térségeken azonban változatlan időpontban szállítja el az ingatlan elé kihelyezett hulladékot a Vertikál Zrt.:

Dorogi térség

Sárbogárd térség

Adonyi térség

Esztergom, Táti térség

Oroszlányi térség

Dunaújvárosi térség

A hétfői szemétszállítási napot kedden pótolja a VHG Nonprofit Kft. a szolgáltatási térségében, azaz a Gárdony, Velence, Martonvásár és a Vál-völgye környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában