Bővítés

2018.03.31. 08:30

Bölcsőde indul a felcsúti Kastély Óvodában

Folytatódnak a beruházások – hamarosan elkészül az óvoda bővítése, bölcsőde indul az ősszel.

Zsohár Melinda

Budapest, 2016. november 15. Gyermekek az újonnan átadott Tátra u. 48-52. szám alatti családi bölcsődében az átadás alkalmából tartott sajtóbejáráson 2016. november 15-én. A helyiségcsoport egy négyemeletes társasház magasföldszintjén található, három közvetlen utcai bejárattal. MTI Fotó: Marjai János

Az önkormányzat határozattal csatlakozott a Minority Safe Pack – Mentőcsomag a kisebbségek számára – Egymillió aláírás az európai sokszínűségért európai polgári kezdeményezéshez. Magánemberek, szervezetek, önkormányzatok fejezik ki egyetértésüket, hogy a nemzeti, etnikai és nyelvi kisebbségvédelem bizonyos területei az európai uniós jog részei legyenek. A környékbeli önkormányzatok többsége már kifejezte határozatával a dokumentum létjogosultságát, mondta Sisa András jegyző. A Mészáros Lőrinc polgármester vezette testületi ülésen elfogadták a faluházba tervezett nőgyógyászati rendelő kialakítására, illetve belső átalakítására tett javaslatot.

A Kastély Óvoda bővítése folyik, őszre negyvenkét kisgyerek befogadására alkalmas három bölcsődei csoportot indítanak. A IV. Vál-völgyi zsúr gasztronómiai fesztivált ismét megrendezik július 9–10-én. A felcsúti temetőben található első világháborús katonasírok felújításának pályázati benyújtásáról is döntöttek. Az Endresz György Általános Iskolának 484 millió forint támogatást szavaztak meg sürgősséggel – a gyerekek erdei iskolára kapták meg a pénzt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában