Bűncselekmény hiányában

2018.02.01. 14:00

Lezárták a nyomozást a Halesz parki zaklató ügyében

Még tavaly augusztusban számoltunk be egy, a közösségi médiában sokak által megosztott bejegyzés kapcsán arról, hogy egy magát hobbi fotósként leíró személy lányokat zaklat a Halesz parkban.

Szanyi-Nagy Judit

A zaklatás a leszólításon túl további írásos és telefonos megkereséseket jelentett a férfi fotós részéről -- derül ki a közösségi oldalon megosztott bejegyzésből.

Az üggyel kapcsolatban augusztusban megkerestük a rendőrséget. Az illetékesek akkor lapunkkal azt közölték, megkeresésünkig nem érkezett hozzájuk be- vagy feljelentés.

Közel fél év elteltével ismét rákérdeztünk az ügyre, és a következő -- a Halesz parkban megforduló emberek számára is megnyugtató -- választ kaptuk: „A kért esettel kapcsolatban 2017 augusztusában tettek feljelentést zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. A kivizsgálást követően az ügyben a nyomozást a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta”.

Borítóképünk illusztráció! (Kép forrása: Pixabay.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában