Pályázat

2018.02.08. 09:30

Diákok figyelem! Legyen a tiéd az Alba Regia Ösztöndíj!

A város pályázatot hirdet középiskolásoknak és a helyi felsőoktatásban tanulóknak az Alba Regia Ösztöndíjak elnyerésére.

FMH

Forrás: Pixabay

Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra azok a tanulók pályázhatnak, akik a megjelölt szakgimnáziumi, szakközépiskolai képzésben vesznek részt, és tanulmányaikat a Székesfehérvári Szakképzési Centrum valamelyik tagintézményében folytatják nappali oktatásban. Feltétel a nem nyelvi előkészítőn szerzett legalább 3,75-ös múlt féléves átlag is. Az elnyerhető ösztöndíj havonta 10 ezer forint, amelyet öt hónapon keresztül kapnak a tanulók.

Az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra pályázhat az a 25. életévét még be nem töltött hallgató, aki első évfolyamos aktív jogviszonnyal rendelkezik a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári képzési helyszínén vagy az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán nappali alapképzésben. Feltétel, hogy a legutolsó aktív félévben megszerezte az adott félévre előirányzott kreditmennyiség 90 %-át, valamint az első félévben a tanulmányi átlaga legalább 3,75 volt. Szakonként 2 fő részesül ösztöndíjban, ami 20 ezer forintot jelent havonta az adott szemeszterben.

A pályázatokat zárt borítékban, formanyomtatványon kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal címére postán vagy személyesen. Az adatlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán és a Székesfehérvári Szakképzési Centrum székhelyén, vagy az érintett intézményekben lehet beszerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában