terelőúton kell közlekedni

2018.02.20. 10:05

Csőtörés miatt lezárták a Rákóczi út Várkörút irányába vezető szakaszát!

Kedden 10 órától lezárják a forgalom elől a székesfehérvári Rákóczi út Gáz utca – Ősz utca közötti szakaszát a munkálatok miatt.

FMH

Fotó: Nagy Norbert

Csőtörés van a Rákóczi út északi útpályája a Gáz utcai körforgalom és az Ősz utca közötti (Várkörút irányába vezető) szakaszán. A hiba elhárítását megkezdték, emiatt 10 órától a munkálatok idejére az érintett szakaszt lezárják a gépjárműforgalom elől és az autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek.

Fotós: Nagy Norbert

A Széna téri megállóhely kimarad, a Rákóczi út helyett a Gáz utcában áll meg a busz, valamint a Fehérvár Áruháznál sem áll meg a helyijárat, mert a Rákóczi út helyett a József utcában levő megállóhelyen állnak meg.

Fotós: Nagy Norbert

A „16”-os, AIZ Babér út – Szedreskerti In.,

„17” Könnyűfémmű – Csapó u.,

„24” Zsolnai u. – Nagyszombati u. – Jancsár u.,

„25” Nyitra u., Zobori u. – Jancsár u.,

„30” Vasútállomás – Feketehegy – Vasútállomás

„35” Park Center – Vasútállomás viszonylatban közlekedő járatok a Gáz u. – Budai u. – József A. u. – Rákóczi u. terelőútvonalon közlekednek.

Fotós: Nagy Norbert

A „31” Béla u. – Vasútállomás és

„32” Kassai u., Nagyszombati u. – Vasútállomás viszonylatban közlekedő járatok a Gáz u. – Budai u. – Deák F. u. terelőútvonalon közlekednek.

Fotós: Nagy Norbert
Fotós: Nagy Norbert

A „33” Vasútállomás – Vasútállomás viszonylatban közlekedő járat a Lövölde u. – Budai u. – József A. u. terelőútvonalon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában