Székesfehérvárért díjak

2018.01.16. 13:00

Székesfehérváron mindenki zsűritag – Jelöljük a város legjobbjait!

Hét díjra tehetnek javaslatokat a fehérváriak. A neveket a polgármesteri hivatal fogadja, határidő: február 1. A jelöléseknek tartalmaznia kell a jelölt személy, közösség bemutatását is.

Majer Tamás

A Penna Regia díjat a sajtó munkatársai kaphatják. A Sipos Gyula-díjra a katonaélet egy meghatározó tagja vagy közössége terjeszthető fel. A Székesfehérvár Közbiztonságáért díjat a katasztrófavédelemben dolgozók, a rendőrök és a polgárőrök kaphatják. E két díj esetén különösen nagy súllyal esik latba a jelölt életvitele. Legyen példamutató!

A Székesfehérvár Oktatásáért díjra azon oktatók jelölhetők, akik munkásságukkal a gyermekek, tanulók, hallgatók javát szolgálják. A Székesfehérvár Ifjúságáért díj annak adományozható, aki segédkezik a fiatalok közéleti felelősségre nevelésében, a diákjogok érvényesítésében.

Aki egészséges életmódra nevel, vagy segít a gyógyulásban, jogosulttá válhat a Székesfehérvár Egészségügyéért díjra. A Székesfehérvár Sportjáért díjjal a bajnokok bajnokai éljenezhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában