helyi ügyintézés

2018.01.11. 10:23

Nem drágul az étkezés, alakul a kormányablak Ercsiben

Január 15-től kezdődhet a kormányablak kialakítása a fölajánlott Fő utcai épületben. Az ehhez szükséges döntések megszülettek. 

Bokros Judit

A Fejér Megyei Kormányhivatal kormányablakot nyithat a városban – döntött tavaly a testület, amely 5 millió forinttal járul hozzá az átalakítási munkálatokhoz. A Fő utca 27-es számú ingatlant térítésmentes használatba adják a hivatalnak. Az első idei testületi ülésen a január 15-én kezdődő átalakítási munkálatok feltételeit teremtették meg a képviselők a döntésekkel. S arról is határoztak, hogy az épületben jelenleg működő gyámügyi hivatal a polgármesteri hivatalban kap helyet, a Dunakavics Nonprofit Kft. pedig a Kossuth iskola használaton kívüli helyiségeiben működhet, külön bejárattal.

Győri Máté polgármester nagyon pozitívan értékeli a kormányablak megnyitását, hiszen így a szolgáltatásokért, az ügyintézést már nem kell utazni a helyieknek.

Napirenden szerepelt a közétkeztetés is, amelyről megtudtuk: az önkormányzat új szerződést kötött az eddigi szolgáltatóval, ehhez kellett hozzá igazítani a rendeletet. Az árak ugyan drágultak, de a szülőknek nem kell többet fizetni, mert a különbözetet az önkormányzat kipótolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában