négylábú barát

2018.01.16. 12:00

Ezek a kutyusok keresnek gazdit!

Az etyeki állatmentőknél lakik, remélhetőleg csak ideiglenesen ez az öt szőrpamacs kutyus, és csak arra várnak, hogy valakinek a legjobb barátaivá válhassanak!

S. Töttő Rita

Vagány egy négy éves stafford jellegû kutyafiú az etyekieknél. Barátságos, kedves, de következetes, hozzáértõ gazdit igényel. Jól tanítható. Más kutyákkal vegyes a viszonya, kanokkal nem jön ki

Csöpetkéről gazdái lemondtak, így került az etyeki állatvédőkhöz. Az 5 év körüli karakán fiúnak mindenről van véleménye, s ezt hangoztatja is. Lakásban tartással adják örökbe.

Csöpetke

Egon egy nem kívánt szaporulat eredményeként került az etyekiekhez. Egyéves, közepes méretű, labrador jellegű fekete kisfiú. Az idegenektől kezdetben még tart, de bizalma idővel egyre nő.

Egon 

Lui 1 év körüli ivartalanított kisfiú az etyeki állatmentőknél. Imádja a simogatást, a nagy sétákat. Autóban nyugodtan utazik, pórázon szépen sétál. Gyerekes családba is ajánlják, egyedüli kutyaként.

Lui 

Miára egy állatbarát talált tavaly, egy erdőszélen fagyoskodva, hét újszülött kölykével együtt. A kis család az etyeki állatmentőkhöz került, mára az elválasztás is megtörtént. Mia bújós, barátságos.

Mia

Vagány egy négyéves stafford jellegű kutyafiú az etyekieknél. Barátságos, kedves – mégis következetes, hozzáértő gazdit igényel. Jól tanítható. Más kutyákkal vegyes a viszonya, kanokkal nem jön ki.

Vagány 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában