Csak szabadon!

2018.01.11. 15:50

Megvan az EFOTT első fellépője!

A 27 éves brit zenész immár ötödik alkalommal fog fellépni Magyarországon, ő az első nagy név az EFOTT fellépői közül.

Tringli Alexa

A John Newman a közösségi oldalán jelentette be, hogy koncertezik a július 10-16 között megrendezett velencei fesztiválon. Tavaly a Strand Fesztiválon lépett fel, így rajongóinak idén sem kell nélkülöznie a tehetséges fiatalembert.

A fesztivál fellépőinek névsora még sok meglepetést tartogat, Newman az első világsztár, aki bejelentette, hogy elhozza slágereit. A kevés információ ellenére azonban a jegyek és bérletek eladása még így is rekordot döntött. A legnagyobb hazai együtteseket hívják meg, valamint ahogy a résztvevők már megszokhatták, idén is magas színvonalú sport, kulturális, gasztronómiai és turisztikai programok várják majd őket.

A fesztivál házigazdája idén az ELTE lesz, az egyetem pedig újra a velencei helyszín mellett döntött, ám ez nem jelenti azt, hogy az eddig vándorló fesztivál letáborozna- tudtuk meg a fesztivál igazgatójától, Maszlavér Gábortól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában