A legszebb párok

2018.01.31. 13:36

Íme az Év Párja verseny győztesei! – Indul a második forduló!

A várakozásnak vége, az első körös szavazást lezártuk.

feol.hu

Január 8-án indult játékunkban olyan Fejér megyei párok jelentkezését vártuk, akik tavaly kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

A versenyre 139 pár nevezett és több, mint húszezer szavazat érkezett. Az olvasói voksok alapján játékunkat Viktória és Gyula nyerte Székesfehérvárról. Nyereményük 2 éjszaka 2 fő részére a velencei Kavics Spa Klub & Hotelben

Viktória és Gyula

A 2. helyezett Krisztina és László lett Iváncsáról, ők egy gyertyafényes vacsorán vehetnek részt a székesfehérvári Kertész Csárda Étteremben, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Szilvi és Robi állhat fel Sukoróról, akiknek nyereménye 3 alkalmas páros bérlet a székesfehérvári XBody Stúdióba.

Krisztina és László

Gratulálunk!

Szilvi és Robi

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink hamarosan tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. Péntektől voksoljanak, hogy Fejéré legyen a dicsőség – és hogy Viktória és Gyula nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

A verseny végeredménye itt megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában