Jótékonyság

2017.12.15. 07:30

Gyűjtést indított a megyei közgyűlés a súlyos beteg Süle József javára

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő kezdeményezésére a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki évzáró ülésén jótékonysági gyűjtést hirdetett a korábbi megyei pénzügyőr igazgató, a 42 évesen súlyos betegséggel küzdő Süle József és családja megsegítésére.

B. Kiss László

h

A Martonvásáron élő, feleségével három kisgyermeket nevelő Süle József 17 évig dolgozott Székesfehérváron, a szervezeti összevonás után a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatóhelyettese lett. Ezt követően – alezredesként – a NAV Bevetési Igazgatóságának bevetési igazgatóhelyettesének nevezték ki. Süle Józsefnél nyár elején diagnosztizálták a a súlyos beteséget, a férfi jelenleg is gyógykezelés alatt áll.

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központból érkezett gyermekek, valamint a Stringers vonósnégyes karácsonyi műsorral köszöntötték az ülésen a Fejér Megyei Közgyűlés tagjait Fotó: Koppán Viktor

A megyei közgyűlés a család támogatása érdekében letéti számlát nyitott, amelyre bárki átutalhat pénzt, aki segíteni szeretne. A gyűjtés indításaként Tessely Zoltán és Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke egyenként 100-100 ezer forintot, míg a közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának tagjai, valamit az ellenzéki dr. Szabadkai Tamás megyei önkormányzati képviselő egyenként 20-20 ezer forintot helyez el számlán. A gyűjtéshez csatlakoztak az évzáró ülésen jelen levő országgyűlési képviselők, illetve Simon László, a megyei kormányhivatalt vezető kormánymegbízott is.

A letéti számla száma: 10029008-00319748-00000024, az átutalásnál a közlemény rovatba be kell írni, hogy „adomány”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában