Múlt és jövő

2017.12.31. 15:48

Így tölti az év utolsó napjait a 2017-es Fehérvár Szépe győztese

Reichert Karolinát kérdeztük az idei kalandokról és jövőbeli terveiről.

Elekes Gergő

p

- A Fehérvár Szépe verseny megnyerése óta milyen változások történtek életében? Hogy birkózik meg ezekkel? Meg szokták állítani az utcán?

Természetesen értek változások a környezetemben a verseny megnyerése óta. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam barátoktól, ismerősöktől és még idegenektől is. Pont pár napja állított meg egy hölgy és gratulált nekem. Többen mondták hogy követték a versenyt és hogy végig szurkoltak nekem. Ezek nagyon jól esnek. Nagyon sűrűek a napjaim, kevés szabadidőm van, de nem bánom, azt a kevés szabadidőt tanulással, és a családdal töltöm, emellett szeretek eljárni a Cutlerbe edzeni, ahol mindig szívélyesen fogadnak.

Amint említettem pár hónapja a bemutatkozásomban, szeretek önkénteskedni. Harmadik éve van lehetőségem a Vigyázó Kéz Egyesületnek segíteni az árva gyermekeknek rendezett Mikulás várón, illetve idén a Szent Kristóf házba járó csoporttal létesítettem baráti kapcsolatot, hozzájuk is nagyon szívesen járok, sokat beszélgetünk vagy játszunk közösen a fiatalokkal.

- Tartja a kapcsolatot a verseny többi résztvevőjével?

A verseny után még próbáltuk egyben tartani a csapatot, sajnos ezt nehéz megoldani, de közösen részt vettünk a Felicita szalon jóvoltából az esküvő kiállításon, ahol mindegyikünk bemutathatott egy-egy gyönyörű ruhát. Én személy szerint az első udvarhölggyel Bozsoki Biankával és a második udvarhölggyel Mészáros Rékával tartom a kapcsolatot, ha időnk engedi közösen csinálunk programot, vagy például pár hete Mészáros Rékával szurkoltam végig a Fehérvár Hangja döntőjét.

- Hogy telt a karácsony Önöknél?

Nálunk a karácsony nagyon élettel teli. Nagyon szeretjük a fényeket és megvannak a saját kis hagyományaink, bár idén kicsit változtattunk rajta de így is ugyanolyan meghitt volt, mint az elmúlt években. Anyukám nagyon kitesz magáért és a kedvenceinket főzi. Hozzánk 24-én ebédre jönnek apukám családrészéről, ilyenkor megebédelünk, beszélgetünk és utána a nővéremen és rajtam kívül a többiek feldíszítik a karácsonyfát.

Mi ketten a nővéremmel szeretnénk a gyermeki érzést addig megtartani amíg lehet. Este anyai félről ünneplünk és ajándékozzuk meg egymást, nálunk a mamám mindig kiszabja az ajándékozásnál, hogy csak kézzel készítettet meglepetést lehet neki adni, így én idén egy kézzel kötött sállal leptem meg. Este a Prohászka templomba megyünk éjféli misére. Másnap újból összegyűlik a család, és megünnepeljük a papám névnapját, 26-án pedig ebédre megyünk a másik mamámhoz.

- Mik a tervei szilveszterre illetve a 2018-as évre? Tesz-e valamiféle újévi fogadalmat?

A mi családunk nagyon család centrikus. Kiskoromban a szilvesztereket mindig nálunk töltötte az egész család. Lencsét és virslit ettünk, rengeteget táncoltunk és versenyeket csináltunk. Az unokatestvéremék mindig hoztak álarcot, vagy hajsprét, amivel be tudtuk fújni a hajunkat.

Pár éve, ahogy idősebbek lettünk, Bécsben és Grazban töltöttük a Szilvesztert már szűk családi körben. Mindig a városban ünnepeltünk, ahol koncerteket hallgattunk, éjfélkor kedves idegenekkel koccintottunk, majd éjfél után különböző dj számokra táncoltunk.

Nem várok sokat a 2018-as évtől, úgy hiszem, hogy nagyon sok minden rajtam, az akaratomon, és a kitartásomon múlik. Így az elmúlt években csak azt fogadom meg hogy mindig önmagam legyek. Sajnos ahogy változnak az évek az ember is változik, de nagyon fontos hogy sose veszítsük el önmagunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában