Mindenki ünnepe

2017.12.03. 20:11

A Mikulás hintóján járta Iváncsát! És még kétszer érkezik!

A falu központjában már áll a közös karácsonyfa, égnek az ünnep fényei. A helyiek összefogásának köszönhetően ismét több karácsonyi program lesz.

fmh

iváncsai advent

Már az elmúlt hétvége sem volt eseménytelen, hiszen a Nagycsaládosok Iváncsai Szervezete szombaton megrendezte a hagyományos Mikulás ünnepséget, vasárnap délután pedig a Mikulás hintóján járta a falut, krampuszai kíséretében. A héten még kétszer érkezik a nagyszakállú az aprónéphez, akiknek az önkormányzat jóvoltából csomag és plüss játék jár.

A Nyugdíjasok Iváncsai Szervezete december 16-án tartja karácsonyi rendezvényét a faluházban. A közös ünnepségre, a „Mindenki Karácsonyára” december 17-én, vasárnap kerül sor a Faluházban és a főtéren. A programok kora délután a Gyermekeinkért Alapítvány kézműves foglalkozásával kezdődnek, valamint ekkor indul a főtéri kézműves vásár is. Délután 5 órától ünnepi műsort, majd betlehemes játékot rendeznek, a falu művészeti csoportjainak fellépésével. Adventi gyertyagyújtás 18.30-kor lesz a főtéren, ahol fúvós zenekar játszik, aztán vacsorára várják a résztvevőket. Molnár Tibor polgármester elmondta: külön öröm számára, hogy a decemberi programsorozatban magánszemélyek, egyesületek, alapítványok, a szülői munkaközösségek, a faluház, az óvoda kollektívája, az iskola tanulói, tanárai is részt vesznek.

Borítóképünkön a tavalyi adventi műsor látható Fotó: önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában