Fejér megye szilvesztere

2017.12.27. 10:18

Mutatjuk, hol bulizhat szilveszterkor Fejér megyében! – folyamatosan frissítve

Ha kipihenték a karácsonyi rohanást, ideje felkészülni az év utolsó bulijára, hiszen rengeteg lehetőségből választhatunk a programok terén!

Tringli Alexa

Székesfehérvár

Az idei városi szilveszter ismét nagyon hívogató nevekkel vár minket!

21.00 J.A.M Showband

22.00 Fehérvár Hangja

22.35 J.A.M Showband

23.30 Jónás Andrea, Brunner Márta, Váradi Eszter Sára – 70-es, 80-as, 90-es évek slágerei, közben éjfélkor tűzijáték

00.25 J.A.M Showband

01.25-03.00 DJ Zsiráf

Szilveszterezzen a Friends bárban! A jó hangulatot Greg Fisher zenéje garantálja, éjfélkor ingyenes pezsgő jár mindenkinek, és egy nyereményjátékban egy 10000 Ft-ig lefogyasztható, két személyes vacsorát sorsolnak ki!

A táncos lábúaknak a Retro Szilveszteri partiban a helye! A Club Le Baron szervezésében rophatjuk a 90-es évek legnagyobb slágereire már tíz órától!

A koncertezni vágyóknak több opció is a rendelkezésére áll:

Még szilveszter előtt lehetőségünk van a Nyolcas Műhelyben kitombolni magunkat a Streetpunk Előszilveszteri partiján. Fellép a Fegyelmező Részleg, TeddAzt, KMK és a Böiler!

A hagyományos bálokat kedvelők a Kisfaludi Közösségi házban búcsúztathatják az esztendőt.

Újév első napján a hagyományoknak megfelelően lencsét szokás enni, ami gazdagságot hoz az egész esztendőre. Ezt most mi is megtehetjük Fehérváron, a Palotai kapu téren, ahol az önkormányzat, a honvédség és az Alba pláza szervezésében egy tál lencsével és forró teával várnak mindenkit 14 órától, aki szeretné megalapozni szerencséjét az új évre!

Bicske

Családi Kölyökszilveszter Misi bohóccal a Kossuth téren! Misi bohóc évek óta áll a gyermekek szolgálatában, idén kis kéményseprőket és a legjobb, vicces kocsonyát főző szakácsnőket keresi. Lesz minidisco, lufihajtogatás és csillámos szilveszteri arcfestés is!

Dég

Dég – 21 óra: zártkörű batyus bált tartanak az iskola színháztermében a Dégi Hagyományőrző Klub tagjai. A rendezvényen bárki részt vehet, aki időben asztalt foglal Süth Tibornénál. Az est során tombolasorsolás is lesz.

Gárdony

Búcsúztassa az óévet a 33. Szilveszteri Pezsgőfutással! A patinás sporteseményt a Velencei-tónál rendezik meg újra, a már felújított VVSI sporttelepen.

Mátyásdomb

Mátyásdomb – 21 óra: hajnali 5-ig tartó batyus bállal búcsúztatják az óévet a településen. A kapunyitás 21 órakor lesz, a Princess Tánc-Sport Egyesület Bella csoportja 22 órakor táncol majd. A virslizés 0.30 perckor, a tombolasorsolás pedig 1 órakor kezdődik. Itt két darab 35 ezer forint értékű utazási utalványt is kisorsolnak majd.

Mór

A Wekerle Sándor Szabadidőközpontban bálozhatunk, 19 órától egészen hajnalig! A jó hangulatot a Viking együttes biztosítja. Lesz tombola, batyus bál és büfé is!

Az Erzsébet téri Művelődési Házban is szórakozhatunk. Játszik a Tutti zenekar, a belépő: 4500 Ft/fő (4 főnként 1 üveg pezsgőt, aperitifet és éjfél után virslit kapunk). Asztalfoglalás személyesen a Lamberg-kastélyban! 

Sárbogárd

December 29.

Sárbogárd – 21 óra: előszilveszteri bulit rendeznek a településen 21 órai kezdettel. A művelődési házban a J.A.M. zenekar zenél. A tájékoztató szerint a rendezvény egyben a Szilveszteri Kosárlabda Kupa hivatalos afterpartyja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában