Kondipark

2017.12.20. 17:05

Kondipark került a Bicske Szíve Parkba

Újabb állomásához érkezett a Bicske Szíve Park fejlesztése. Szerda délelőtt egy kondipark került átadásra.

Borsányi Bea

o

Az átadón Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Pálffy Károly polgármester, valamint Bálint Istvánné alpolgármester jelent meg. A kondiparkot a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program kapcsán nyert támogatásból építette fel Bicske város önkormányzata. A polgármester elmondta, nagy örömére szolgál, hogy a park, amely a város egyik szívügye, szépen fejlődik és a 2009-ben felépült uszoda, valamint a játszótér után most a harmadik elemét is sikerült megvalósítani.

Fotó: Nagy Norbert

Tessely Zoltán hozzátette, a park felújítása azért is nagy öröm, mert annak idején a helyén lévő Káposztás kerteket az önkormányzat nagy vihart kavaró eljárás során vásárolta fel. Majd a furcsa konstrukcióban épült uszoda több, mint egymilliárdos adósságot rótt a városra, amelyet a 2010-ben alakult kormány váltott ki.

A parkra vonatkozó további terveket a Területi Operatív Program keretében elnyert 220 millió forintos támogatásból valósítják meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában