Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága!

2017.12.15. 08:00

Megajándékozták a idén született gyermekeket Alapon

Az adventi várakozás és a karácsonyi készülődés közepette az idén született tizenhárom kisgyermeket köszöntötték és ajándékozták meg tegnap délután az Arany János Művelődési Házban.

V. Varga József

köszöntõ

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra. / Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága!” – ezzel az ismeretlen szerzőtől kölcsönzött idézettel köszöntötte Méhes Lajosné polgármester a legifjabb alapi polgárokat.

Amint Méhesné Julikától megtudtuk: a képviselő-testület, idei költségvetésében, minden megszületett gyermek után 20 ezer forint támogatást nyújtott a családoknak. A hagyományt, remélik, a továbbiakban is tudják biztosítani. „Nemsokára megszólal a karácsonyi csengő, amelynek hangja a családot, az otthon melegét juttatja eszünkbe” – emelte ki az elöljáró. „Úgy gondolom, ez a legszebb alkalom, hogy az újszülötteket köszöntsük.”

Takács Istvánka és anyukája, Nyári Szabina, valamint Méhes Lajosné (j) polgármester és Kaszás Ildikó védőnő Fotó: V. Varga József

A filmvetítéses, zenei betétekkel színesített műsort Kaszás Ildikó védőnő vezényelte le. Közreműködött ünnepi énekekkel Kovácsné Böbe, valamint verses-dalos játékfűzéssel számos nagycsoportos óvodás, Vargyasné Kati óvónő felkészítésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában