találkozó tippek

2017.10.06. 16:28

Mutatjuk Fehérvár legjobb randihelyeit!

Ha egy nyugodt, romantikus helyre vágyik az ember, függetlenül attól, hogy első, vagy már a sokadik találkozásról van szó, ezeket a belvárosi helyeket mindenképp ajánljuk!

Horváth Csilla

Az ősz egyébként is romantikus időszak, köszönhetően a tarka faleveleknek, a simogató napsugaraknak. Kitűnő időszak a nagy találkozásokra, romantikus sétákra, vagy akár csak elvonulni egy csendes meghitt zugba. Székesfehérváron rengeteg alkalmas hely van az efféle találkozásokra, ebből szeretnénk most néhányat bemutatni Önöknek! Válogatásunkban elsősorban olyan belvárosi területeket próbáltunk összegyűjteni, amelyek gyalog is könnyen megközelíthetők.

Óramúzeum és Órajáték

A zenélő óra előtt elhelyezett padokon is nyugodtan lehet cseverészni, de ha valaki igazán eldugott helyre vágyik, akkor a mellette lévő lépcsősort javasoljuk.
Fotós: Horváth Csilla

 

Palotavárosi szökőkút

Az eljutás egyszerű, a panelházak között zavartalanul romantikázhatunk.
Fotós: Horváth Csilla

Palotavárosi tavak

Kicsit tovább sétálva, a tó és az őszi fák látványával, hangulatos helyszín egy randevú számára.
Fotós: Horváth Csilla

Szent István-székesegyház előtti tér

Rózsaliget

Szintén könnyen megközelíthető találkahely, a rózsák még ősz végén is gyönyörűek. (A virágot azért lehetőleg ne a parkban szedjük a kiszemeltnek!)

 

Ha ön is ismer ilyen helyeket fotózza le és küldje el nekünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában