Elhúzódó munkálatok?

2017.10.25. 08:00

Később lesz készen a Béke téri játszótér

SZÉKESFEHÉRVÁR Olvasónk érdeklődött, mikor folytatják a Béke téri játszótér építését, amely elkezdődött, de aztán leállt.

FMH

Felújítják a Béke téri játszóteret

Fotó: Nagy Norbert

A múlt héten szinte nyárias jó időben nem tudták használni a gyerekek a Béke téri játszóteret, mert a terület körbe volt kordonozva, miután már korábban megkezdték a felújítását. Olvasónk reklamálta, hogy ottlakóként nem kaptak információt, nem érti, miért kell lezárva tartani a területet, miközben nem folyik munka. Nem lehetne-e akkor részlegesen megnyitni a játszóteret?

Felújítják a Béke téri játszóteret
Fotós: Nagy Norbert

Megkérdeztük az illetékest, s a munkát végeztető Városgondnokságtól a következő válasz érkezett: „A játszótér nagy felújítása zajlik, az ütéscsillapító felületek teljes cseréjével, eszközök javításával, festésével, szabványosításával. A munkák tervezett befejezési határideje 2017. november 30., de az időjárás a munkavégzést természetesen befolyásolhatja. Sajnos a bontás közben munkagépünk meghibásodott és így a munkavégzés a javításig szünetel. A határidőt természetesen – az időjárás függvényében – betartjuk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában