Frissen Fejérből

2024.03.19. 11:56

Két gyermeket ütöttek el Móron

Minden szülő legrosszabb rémálmát élte át az az édesanya, akinek két gyermekét ütötték el a közelmúltban Móron. Több szemtanú is azonnal a kislányok segítségére sietett és mentőt hívtak.

Feol.hu

Miután a gyermekeket hazaengedték, a hálás család első útja a Móri Mentőállomásra vezetett.

Fotó: Országos Mentőszolgálat közösségi oldala

A rohamkocsi perceken belül a helyszínre ért és megkezdték a testvérpár ellátását – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Az idősebb, 5 év körüli gyermek súlyos-, míg kishúga könnyebb sérüléseket szenvedett. Nővére láttán a kisebb testvér borzasztóan megrémült, így az ellátás alatt a mentőszolgálat munkatársa minden megtett, hogy elterelje a gyermek figyelmét. Többek között saját házi nyulairól is mesélt neki, amelynek hatására a kislány megnyugodott. A gyermekeket végül stabil állapotban szállíthatták kórházba. Miután mindkét sérültet hazaengedték, a család első útja a Móri Mentőállomásra vezetett. Hálásan mondtak köszönetet a mentésben részt vevőknek és gumicukorral, rajzokkal kedveskedtek nekik. A gyermekek azt is elárulták, hogy a mentőben hallottak hatására sikerült rábeszélniük szüleiket egy saját nyuszira, aki az életmentőjük után a Heni nevet kapta. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!