Frissen Fejérből

2024.02.18. 14:01

Motorkerékpár és személyautó ütközött Móron (Frissítve!)

A Hunyadi utcába riasztották a tűzoltókat.

S. Töttő Rita

Fotó: Archív / Illusztráció

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Móron, a Hunyadi utcában. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba hajtott. Az autó alá szorult motorost a balesethez riasztott móri önkormányzati tűzoltók emelték ki és adták át a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a személyautót, és munkagépet várnak a helyszínre, hogy ki tudják emelni az árokból - tájékoztatott oldalán a katasztrófavédelem.

Frissítés 14:25

A feol.hu megkereste az Országos Mentőszolgálatot (OMSZ), melynek hétvégi kommunikációs ügyeletese azt a tájékoztatást adta a baleset kapcsán, hogy a helyszínről egy fiatalkorú személyt szállítottak a mentők ellátást követően, stabil állapotban kórházba. 

Frissítés 02.19. (7:30)

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság további részleteket árult el a 12 óra 57 perckor Móron történt eset kapcsán: a személygépjármű 47 éves vezetője balra kanyarodása során figyelmen kívül hagyta az őt szabályosan megelőző, motorkerékpárral közlekedő fiatalt, ezért összeütköztek. A balesetben érintett mindkét jármű az út menti vízelvezető árokba hajtott, ahol a motoros lába az autó alá szorult. A balesetben a motoros 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!