Őrizetben

2024.01.23. 17:04

Már kihallgatták a rendőrök a fehérvári késelőt

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ahogy hétfőn megírtuk, délután a Skála áruház környékén egy férfi - akkor még a rendőrség azt közölte, ismeretlen okokból - megkéselt egy nőt, majd magában is kárt tett. Így két súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők a helyszínről. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden adta hírül közösségi oldalán, hogy a támadást szóváltás előzte meg a Pilinszky János téri lépcsőház bejáratánál. Korábbi cikkünkben is megírtuk, hogy az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és köszönhetően a gyors bejelentésnek, továbbá a szemtanúk segítségének a közelben, pár percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 59 éves férfit, aki addigra már saját magát is megsebesítette a késsel. 

"A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a székesfehérvári gyanúsítottat – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt kihallgatták, és kezdeményezik letartóztatását." - írtak a fejleményekről, és a bejegyzésben fotókat is közzétettek a helyszínről. A lépcsőház ajtajában, a helyszínelők szalagján túl a brutális támadás nyomai láthatók, de a kést is megtalálták a rendőrök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!