Keresik őket!

2024.01.09. 13:30

Három Fejér megyei férfi is szerepel a rendőrség körözési toplistáján

Két székesfehérvári és egy móri születésű férfit keres a rendőrség.

Déri Brenda

Forrás: Pixabay

Időről időre hírt adunk arról, hogy kik azok a megyei személyek, akiket a leginkább keres a rendőrség. Jelenleg három férfi szerepel a körözési toplistán: egy móri és két fehérvári. A móri születési Fodor Szilárdot sikkasztás és költségvetési csalás miatt keres már jó ideje a rendőrség. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 300 ezer forint díjat tűzött ki annak a nyomravezetőnek aki olyan információval szolgál, ami Fodor Szilárd elfogatását eredményezi. A székesfehérvári születésűek közül Halmosi Tamást szintén sikkasztásért és csalásért, Horváth Richárdot pedig csalásért körözik. 

A körözési toplistán szereplő személyeket a a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi és arra kérnek mindenkit, hogy aki valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges - áll a honlapon szereplő tájékoztatóban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!