Frissen Fejérből

2024.01.31. 09:10

Felborult egy autó Csóron (Fotó) Frissítve!

Értesüléseink szerint szerdán, a reggeli órákban felborult egy személygépjármű a Fejér megyei Csór egyik utcájában.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív

Egy olvasónk küldte a hírt, miszerint autósüldözés következtében történt a baleset és gyakorlatilag a ’feje’ tetején áll az egyik autó. Úgy tudjuk a hatóságok jelenleg is a helyszínen vannak.

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados megkeresésünkre elárulta: az Ady Endre utcában borult a tetejére egy személygépkocsi. Az autót a székesfehérvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították.


Amint bővebb információkkal tudunk szolgálni a baleset kapcsán, cikkünket frissítjük!

Fotó: Olvasónk

Frissítés 9:55

Az OMSZ tájékoztatása szerint a helyszínről senkit sem kellett kórházba szállítani. 
 

 Frissítés 10:45

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az esett kapcsán megkeresésünkre a következőt mondta el: 

– Január 31-én 7 óra körül egy autós Csór belterületén előzési manővere során - a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt - későn észlelte az előtte haladó, balra kanyarodó járművet, és nekiütközött, majd fejtetőn állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben kár keletkezett–.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!