Kék hírek

2024.01.05. 18:07

Belvárosi halálesethez hívták a mentőket, rendőröket pénteken (frissítve)

Két autóval vonult ki a rendőrség, valamint egy egységgel a mentőszolgálat pénteken délután Székesfehérvár belvárosába. A Kossuth udvarba hívták őket.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Számos rendőr és mentő igyekezett január 5-én késő délután Székesfehérváron a belvárosi Kossuth udvarba, ahová telefonon hívták ki az egységeket. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a feol.hu megkeresésére azt a tájékoztatást adta, hogy halálesetről érkezett a bejelentés hozzájuk. A rendőrök a helyszínre vonultak, ahol az elhunyt vonatkozásában a kiérkező orvos megállapította, hogy természetes halált halt.

Frissítés:

Szemtanúk jelezték a feol.hu-nak: egy, a Kossuth udvarban tartózkodó hajléktalan ember lett rosszul, akihez mentőt hívtak a jelenlévők. Közülük, a telefonos utasítások alapján valaki megkezdte az újraélesztést, melyet a kiérkező mentők átvettek és folytattak. Sajnos azonban a gyors segítség sem vezetett eredményre.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!