Korábbi sérelem miatt

2024.01.16. 09:51

Baseball ütővel és elektromos sokkolóval támadtak Bicskén

A Bicskei Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Bicskén baseball ütővel támadt egy férfira.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi tavaly április 10-én az esti órákban ittas állapotban kerékpárral egy baseball ütővel és egy elektronos sokkolóval elment a sértett otthonához, hogy egy korábbi sérelem miatt elégtételt vegyen. Dörömbölni kezdett a kapun, majd szóváltást kezdeményezett és egy baseball ütővel fejbe ütötte, valamint egy elektromos sokkolót is a sértett oldalához érintett. Ezt követően a férfi ismét megpróbálta megütni a sértettet, de a sértett kivette a kezéből az ütőt és távozásra szólította fel, amelynek a vádlott eleget tett.

Az ütés következtében a sértettnél 8 napon belül gyógyuló könnyű személyi sérülés keletkezett, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, valamint a támadott testtájékra, fennállt a súlyosabb sérülés kialakulásának a veszélye.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!