Konténerre lenne szükségük

2023.11.07. 08:15

Kigyulladt egy elektromos bicikli éjszaka Válon

Szirénázó mentő, tűzoltó és rendőrautó verte fel a kora reggel a település lakóit a Rákóczi utcában. Többen egy nagy durranásra lettek figyelmesek. Szerencsére nem sérült meg senki, ám az anyagi kár jelentős. A tűz oltását az érdi hivatásos tűzoltóság irányította,

Kecskés Zoltán

Szirénázó autók a Rákóczi utcában éjszaka.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Ahogy a tulajdonostól megtudtuk, anyósáé volt az elektromos bicikli (nem rég vette), éppen töltötték, amikor megtörtént a rémisztő baleset. Kirilla Miklós elmondta, hogy egy nagy durranást hallott a háza mellől, kiszaladt és látta, hogy az e-bike kigyulladt és a könnyű szerkezetes garázs néhány pillanat alatt lángba is borult. Mint mondta, szerencsére a lángok nem terjedtek tovább a körülötte lévő lakóházakra, személyi sérülés nem történt,  ám az épületben lévő össze szerszáma megsemmisült, így az anyagi kár jelentős.

A családnak nagy szüksége lenne a dolgos kezekre a romok eltakarításában, illetve egy biciklire. Kéri, aki tud segíteni, keresse őt a 0670 428 37 77-es telefonszámon.

Ennyi maradt a garázsból.
Forrás: A család

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!