Frissen Fejérből

2023.11.04. 18:00

Átszakította a szalagkorlátot, de ép bőrrel megúszta a részeg sofőr

Az Erzsébet utcában, a kanális partján valaki feltehetően nem tudta bevenni a kanyart és több méter hosszan átszakította a szalagkorlátot. Szerencséjére az autójával nem zuhant be a korlát mögött kanálisba.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter / Fejér Megyei Hírlap

Általában az autópályákon történt balesetek fotóin láthatunk olyan "eredményt", ami néhány napja csúfítja a székesfehérvári Erzsébet utcát a kanális mellett, a Kinizsi utcai kereszteződésben: egy autó, információink szerint ittas sofőrje vagy nyolc méter hosszan zúzta le a szalagkorlátot, kidöntötte a belátást segítő panorámatükröt, de csodával határos módon sértetlenül szállt ki az autójából. 

Mindenesetre a terület most elég csúf, szalaggal körbekerítették ezt a részt, nehogy más arra járó beleessen a nyiltszíni csatornába. Bozai István városgondnok a feol kérdésére elmondta, a Városgondnokság megkezdte a nyolc méternyi korlát és az azt tartó lábak helyreállítását és a belátást segítő tükör javítását. Az ilyen estekben, amikor egy jármű rongál meg valamit, ami a város tulajdona, a rendőrségi helyszínelés adatai alapján a vétkes autós kötelező biztosítása fedezi a javítás költségeit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!