Forgalommal szemben

2023.10.05. 19:29

Lovak szabadultak a fehérvári elkerülőre (Frissítve)

Két ló szabadult a székesfehérvári elkerülő forgalmas útjára csütörtökön. Szerencsésen leterelték őket.

S. Töttő Rita

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Egy fehér és egy sötét színű lóra lettek figyelmesek ma délután a székesfehérvári elkerülőn közlekedők. A két ló a forgalommal szemben „téblábolt” az úttesten. Az állatok, úgy tudjuk, Székesfehérváron, a feketehegyi részen élnek. Az útra kerülésük körülményeiről még nem tudunk sokat, de az biztos: gazdáik sikeresen leterelték őket. Megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, szükség volt-e rendőri segítségre, beavatkozásra az eset megoldásához. Válaszukkal frissítjük cikkünket.

Frissítés: 

A rendőrség megkeresésünkre közölte: október 5-én 15 óra 44 perckor érkezett bejelentés a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába arról, hogy a 8-as számú főúton, Veszprém felé vezető oldalon két ló felszaladt az úttestre. A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak, az adott útszakaszt végigjárták, de lovakat az úttesten nem találtak. A közelben található patások tulajdonosát a rendőrök értesítették.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!