Kiemelkedő munkájuk jutalma

2023.10.20. 12:08

Elismerések nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából

Nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Csehó Tamás tűzoltó alezredesnek, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság iparbiztonsági főfelügyelőjének

Feol.hu

Csehó Tamás

Fotó: Katasztrófavédelem

Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Lantos Zoltán tűzoltó főtörzsőrmestert, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.
Az elismeréseket a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén adta át Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató október 19-én Budapesten. – írja közleményében a Katasztrófavédelem.
 

Lantos Zoltán
Fotó: Katasztrófavédelem


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!