Szóváltásba keveredtek

2023.09.13. 09:09

Letartóztatásban az élettársát bántalmazó fehérvári férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki 2023. szeptember 8-án a kora esti órákban bántalmazta élettársát, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott.

Feol.hu

Forrás: Pexels.com

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és élettársa 2023. szeptember 8-án a kora esti órákban Székesfehérváron az utcán szóváltásba keveredtek, melynek során a férfi bántalmazni kezdte élettársát, több alkalommal ököllel megütötte, és többször meg is rúgta őt. A bántalmazás következtében a nőnek 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülése keletkezett, kórházi ápolása jelenleg is tart.

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indokoltnak látta a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését a férfival szemben, mivel megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén nehezítené a bizonyítást, esetleg a sértett sérelmére újabb bűncselekményt követne el. A bíróság az ügyészi állásponttal egyetértett és a férfit letartóztatta.

A végzéssel szemben a jogosultak fellebbezéssel nem éltek, így az végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!