Útlezárás, parkolási lehetőségek

2023.09.02. 07:00

Forgalmirend-változások Alsószentivánon a futóverseny miatt!

Ahogy arról korábban is írtunk Alsószentiván területén futóverseny kerül megrendezésre: közel 250-en húznak futócipőt szombat kora délelőtt. Emiatt forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell számítani a Dél-Fejér megyei településen. Mutatjuk, mire számíthatnak a közlekedők!

Kecskés Zoltán

Fejér hatodik legkisebb települése ismét hallat magáról.

Fotó: Kovács Zoltán/Alsószentiván Községért Egyesület

A megmérettetés útvonala érinti a Honvéd utca teljes hosszát, illetve a Béke utca alsó szakaszát. Az utóbbi – a szervezők tájékoztatása szerint – előre láthatólag 8.50 órától 9.30 óráig a járműforgalom elől lezárásra kerül, a Honvéd utcán pedig a verseny időtartama alatt forgalomkorlátozás várható, mely elsősorban a mezőgazdasági gépekre vonatkozik. Ennek ellenére a harmadik Szentiván Trail szervezői arra kérik a gépjárművel rendelkező lakosokat, hogy a balesetek elkerülése végett a fent említett időintervallumban ne közlekedjenek autóval. Emellett a külön felhívják az ebtartók figyelmét is, hogy a verseny útvonalán fokozott figyelmet fordítsanak az ebek ingatlanon belül tartására.

Végül pedig néhány technikai információ a résztvevőknek a szervezőktől:

„A versenyközpont az alsószentiváni sportpálya, az általános iskola mellett található kis közön tudtok felhajtani a (verseny ideje alatt végig felügyelt) parkolóhoz. Kérünk Titeket, semmiképpen ne parkoljatok az utcán, hiszen a verseny is halad ott! A mosdókat a képen narancssárgával jelölt helyen találtok majd, az általános iskola hátsó bejáratánál." – olvasható a közzé tett felhívásban.  

Forrás: Egyesület


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!