Kék hírek

2023.07.07. 15:59

Motoros és autós ütközött a 7-es főúton Polgárdinál (frissítve)

Az autó az árokba borult a karambol után.

Feol.hu

Forrás: Pixabay

Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze a 7-es főút 83-as kilométerszelvényénél, Polgárdi térségében. Az ütközés következtében a kocsi az árokba borult. A polgárdi önkormányzati tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, emellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult a balesethez. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. - olvasható a katasztrofavedelem.hu oldalán.

A police.hu tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. július 7-én 15 óra 10 perc körül a 7-es számú főúton, Polgárdi külterületén, ahol egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad, a főút balesettel érintett szakaszán torlódásra kell számítani.

Frissítés:

Újra zavartalanul haladhat a forgalom a 7-es számú főúton.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. július 7-én 15 óra 10 perc körül a 7-es számú főúton Polgárdi külterületén, ahol egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható. - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!