27. OMSZ horgászverseny

2023.07.27. 13:30

Hálás vagy a fehérvári mentőknek? Lehet, Téged keresnek!

Nagyszabású rendezvény megszervezésére készül a székesfehérvári mentőállomás: a 27. OMSZ horgászversenyre keresik a támogatókat.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Kétségkívül a társadalom egyik legkeményebb munkáját végzik a mentők. Éppen ezért nekik is jár a kikapcsolódás, melyre hamarosan sort keríthetnek Székesfehérváron az ország bármely pontján szolgálatot teljesítő, horgászkedvelő mentős bajtársak. A Székesfehérvár melletti Hajnal horgásztavon rendezi ugyanis augusztus 11-e és 13-a között a 27. OMSZ horgászversenyt a székesfehérvári mentőállomás.

Az országos szintű rendezvényre a regionális megmérettetéseken eredményesen szereplő mentők érkeznek. A verseny megszervezése kapcsán felhívást tett közzé a mentőállomás támogatói szervezete, a ResQ Székesfehérvár Alapítvány: minden, pecázást, horgászást szerető céghez, magánszemélyhez fordulnak most kéréssel. Örömmel fogadják azok jelentkezését, akik ”csodás élményekkel, ajándékokkal” tudnak hozzájárulni az ország minden részéről ideérkező bajtársak versenyéhez. A segítő szándékkal Kővári Attilát a [email protected] e-mail címen és Fodor Ádámot a [email protected] e-mail címen kereshetik a jelentkezők.  

- Tavaly a fehérvári csapat nyerte a kupát, ezzel a győzelemmel együtt érkezett a megtisztelő felkérés a szervezésre – árulta el Fodor Ádám a feol.hu-nak, s hozzátette: éppen ezért az idei esemény is remek programnak ígérkezik, érdemes hát csatlakozni támogatóként az eseményhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!