Kék hírek

2023.07.12. 07:19

Halálos baleset történt a 6-os főúton, Ercsi térségében (frissítve, helyszíni fotóval)

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt.

Feol.hu

Forrás: police.hu

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 6-os főút 39-es kilométerszelvényénél, Ercsi térségében. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, akit az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók feszítővágóval emeltek ki. Teljes útlezárás mellett a helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. - írja a katasztrofavedelem.hu.

Frissítés:

Amint arról korábban beszámoltunk, 2023. július 12-én kora reggel három gépjármű összeütközött a 6-os számú főúton, Ercsi közelében. A baleset során az egyik járművezető, egy 61 éves martonvásári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további két fő egészségügyi ellátást igénylő sérülést szenvedett.  A teljes pályás útlezárás a balesettel érintett szakaszon továbbra is érvényben van. A rendőrök a forgalmat Ráckeresztúrnál – a főút 33-as kilométerszelvényében - és Iváncsánál – a főút 44-es kilométerszelvényében – az M6-os autópályára terelik, ahol a két település közötti szakaszon jelenleg díjmentesen közlekedhetnek a járművezetők. - olvasható a police.hu oldalán.

A rendőrök 11 óra 44 perckor befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést a 6-os számú főút 39-es kilométerszelvényében, ahol korábban három autó összeütközött, melynek következtében egy férfi a helyszínen elhunyt és ketten megsérültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!