Közlekedésbiztonság a szünidő alatt

2023.06.30. 13:00

Interaktív foglalkozások Dél-Fejér gyerektáboraiban

A nyári vakáció nemcsak az örömöt, gyakorta a túlzott felszabadultságot is jelenti, főleg az arra „fogékony” gyermekeknek. Ezért érzik fontosnak a Fejér Vármegye munkatársai, hogy időről időre felhívják a családok és gyerekek figyelmét a szünidői veszélyeire.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatú és interaktív programokat kínáltak a gyerekeknek a rendőr hölgyek.

Fotó: Police.hu

Korábban Májer László rendőr őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa mondta el a FEOL-nak intelmeit, sőt a bregyói Napraforgó Napközis Táborban idén is interaktív programmal készül a táborozóknak.

Hasonló programra invitálták a napokban Dél-Fejér egyenruhásait is, egészen pontosan a sárbogárdiakat, akik a bogárdi és a cecei gyerektáborokban tartottak tematikus eseményt. Látogatásaik alkalmával bűn- és baleset-megelőzési interaktív előadásokkal hívták fel a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára és a nyár veszélyeire, sőt egy kis vetélkedőben is számot adhattak a lurkók tudásukról.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!